Hai Moms nak tanya Klau da 34w bayi msi songsang ..tak pa ke ,

Risau la pula ...

7 Balas

Nnt 36minggu dierang akan scan semula. Myb masa tu bby dah pusing. Sy 22ari bulan ni Czer sbb baby melintang air ketuban cukup2 je so tak boleh nk pusingkan baby byk risiko. Doakan saya ya

7mo ago

semoga d permudahkan sis 🥰🥰

kalau msih songsang nnti doc akn buat ecv..tp jika tiada mslh plasenta previa mungkin bby blh brpusing bila smpai ms nya..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Sy 37wks baru ni sy rasa tendangan kat rusuk. sebelum ni kepala kat atas. kadang melintang. x tau la masa labour nnti mana kedudukan dia

usaha bagi dia turun bawah sis. saya 37w masih tak pusing. rabu ni buat ecv. baby dah selesa duduk atas

Masih ada ruang buat baby berpusing tu..nt kalau dh 36 ke atas..harap baby ke bawah dh

sya 34w4d kerap rasa tendangan d rusuk. maksud nya kpla bby d bawah la kan.

Sy da 35 weeks kepala baby masih kt atas, risau juga ni