Bayi Songsang 36w ?

Hi mom ? Sapa ada pengalaman kddkan bayi dah normal tp songsang balik pd kdgan 36mgu? Ada tak moms yg alami kddkan bayi kembali normal pd 37mgu?

1 Balas

Sama seperti saya. Anak kejap songsang kejap normal kejap oblique. Minggu ke-36 baru betul2 normal. Awak banyakkan buat kedudukan seperti sujud, banyakkan bercakap dengan baby minta baby pusing ke bawah.

5y ago

Semoga baby kamu masuk laluan suda k. Banyakkan cakap dengan dia ya. All the best mom..