Risau

Risau la dgn penyakit sekarang ? takut nk bersalin nnti sbb due dah dekatt. Mintak semua dipermudahkan nnti amin....

2 Balas

Sy pun bersalin masa dlm MCO, bnyk cabaran brsalin masa ni sbb kbnykn hospital skrg tidak mngalakkn melawat, jdi sy brsalin sendirian masa tu tnpa suami n keluarga.. but we are strong mom anyways, bila tengok muka anak lepas bersalin, sejuk hati, dont wori, everthing gonna be okay, keep intouch wit husband n family msa dlm hospital pun okay dah.. good luck

InsyaAllah. Doakan yg baik2 je.. Saya pun tgh tggu masa je ni. Mmg kena kuat fizikal dan mental..