GDM?

Klu gdm baby memang besar ke? Bersalin nnti memang kena cezer ke? Takut la pulan sya under pemantawan lagi sbb hari tu sangkut minum air gula terus kena buat bsp ? makin nak beranak banyk plk penyakit mai ? lebih berat badan la gula tinggi la HB low la ? harap bersalin nnti semua ok

1 Balas

Berkemungkinan besar tp x semua, depend tgk ibu jugak.. Bersalin pun, biasa nya utk ibu gdm mmg x d saran kn utk post date, & biasa doc akn plan bersalin pd 38w.. Klu blm ada tanda bersalin, doc akn induce lah bg bby kluar awal.. Tp jgn risau, smua nya ok sja 🤗😊