Saya mau tanya

Due sya 13/09 ank kedua tapi belum ada tanda2 nak bersalin, risau nnti over due😢

2 Balas

insyaallah smoga urusan sis d permudahkan , saya first mom due 16hb but dokte dh bgi tarikh serah diri 15hb kalau tiada lgii tanda apa apaa , tkthu la cara nak turun tnda cptt sbb berjalan bbyk pun dahh bersenam jalan itik semua dah 🤣

Bg sy sy xkisah asalkan bby lahir sihat. Bby sy pun overdue, mcm2 dh buat bt still xde tanda, 41w baru sy bsalin induce. Alhamdulillah bby sy sihat, kuning pun 4 hari saja.