Ibu pernah rasa risau tentang berat badan masa mengandung tak?

Voice your Opinion
Risau sangat, memang monitor setiap hari
Risau sedikit, tapi asalkan bayi sihat
Tidak risau, sebab normal je naik berat badan

708 respon

19 Balas

saya berat maintain 3 bulan turut2 😅 tak tau la kenapa, padahal makan je byk. ahad ni kena ambek test darah thyroid pulak

Mcm kmi berat badan masa,mengndung x naik naik ...nurse ckp awk x mkn ke .......sapa tahu nk bg naik berat badan ye

1w ago

puan boleh cuba makan bubur setiap hari mkn 2@3 mangkuk ... cara ni berkesan dengan sy yg susah nak naik berat badan...

Risau tp nk wat cne pn xtau dh. Masa loya minum air mnis je lalu. Bskut roti. Tu la buat brt naik😔

saya risau sebab berat susah naik. tpi lepas first checkup alhamdulillah naik 2 kg masa second checkup.

saya risau tenting berat badan Saya 85.5kg tambah lagi 2 kg dalam 2 minggu 87.7kg

Saya tak risau sebab normal je kalau Berat badan naik. Janji Baby dalam Perut sihat 😇

Risauuu berat naik masa jumpa misi kat kk selalu kena marah 🤣 tp kat ppum ok je.

saya Gdm on diet tapi tak naik2 jgk.. mcm biasa je mkn..bby sihat alhamdulillah

kdg2 nk cut limit mkn jd bloated..dh trimester ke 3 ni lg teruk bloated 🥲

sy risau sebab berat makin kurang..nak masuk 2nd trim tp msh rasa mual2😔

1w ago

sy pun nk msuk 2nd trimester tp msh lg mual loya & muntah.. nurse bising ckp berat naik x cukup..