Rindu.. Rasa rindu pulak nk pregnant lagi ada tak mummy kat sini rasa rindu moment² masa mengandung

3 Balas

Semestinyaa rinduu. Tapi teringat sakit contraction, kena teran, kena jahit, jaga baby sorang2 lam ward, pantang (paling teruk sekali), jahitan terkoyak, tumbuh isi lebih kt luka bawah, tak tidur malam, breastfeeding, tk cukup tidur... Wow.. hmm tkpelah 😂😂

rinduu...tp ank baru 5bulan..huhu..lg pun takut lah... sakitt....contraction..allah.😥

🙋