Hamil umur 43tahun

Rezeki di bulan ramadhan, baru check yg saya dah pregnant. 3 kali keguguran. Tapi tak tahu kali ini ada rezeki ke tak, masih terlalu awal utk sy merasa happy, sebab masih awal. Umur dah lanjut..

3 Balas

tahniah semoga dipermudahkan semuanya kita sma2 berdoa utk ibu2 wlpun usia kita dah lanjut sy 40 thn bru diberikn rzki utk ank ke 2..yg pting kita jga kesihtan ya.

3y ago

insyaallah...kalau kehamilan ini jadi, ini anak yg ke3, beza umur dgn yg no 2 12 thn.

alhamdulillah. tkpe sis. insha allah doa yg baik2.

3y ago

amin..ya rabalalamin

alhmdllh smoga dpmdhkn