pregnant

Sy dan suami tengah berusaha utk sy pregnant anak yg ke 3. Anak sy yg ke 2 umur 11 tahun skrg. Adakah harapan tipis utk sy pregnant..? Tambahan pula sy skrg umur 38tahun. Adakah akan ade kesan2 sampingan jika sy pregnant dengan umur yg dh lanjut..?

1 Balas

إنْ شاء الله... Rezeki datang dari Allah Tidak salah untuk mencuba.. Walau umur lanjut, selagi ada kilang.. Selagi tu boleh.. Huhu.. Rujuk doktor apa2 pun tau akk.. Sbb doktor lebih pakar..

4y ago

Sama-sama ❤️