Need some motivation.. 😔

Result gula 8.00 serious terus down, risau sangat2.. risau condition baby, risau semua lah 😭 need some positive words from mommies please... #pregnancy #FirstPregnancy #glucosetest #ResultGula

2 Balas

Don't worry mommy keep positive. Banyakkan minum air putih kurangkan pengambilan gula. Kawan sy pun ada yg pregnant tinggi gula tp dah beranak dan baby pun sihat saja

Jangan stress2. Yg penting control manis2. Kalau boleh makan beras perang. Susu pun jangan yg tinggi gula.