Apakah jenis nasi goreng yang anda suka?

Mudah dengan bawang putih ATAU Banyak bahan?
Select multiple options
Mudah dengan bawang putih
Banyak bahan
Plain rice please

721 respon

11 Balas

sy suka tumbuk bawang putih (goreng dulu),bawang merah,lada kering @ cili padi, ikan bilis, udang baring, belacan.. terangkat.. tp husband suka yg simple.. die suka yg mayang2 shja.. die ckp kesian kt bini klu kene tumbuk2 byk kerja.. huhuhuhu.

nasi goreng mamak😋 tumis bawang sekali dgn daun kari. Dah naik bau. Letak serbuk merah + serbuk kari. Kacau sekali dgn nasi letak perasa. Lastly tutup api. letak lada hitam skit. Yummy. Rasa mamak sungguh😋❤️

nasi goreng ikan di makan bersama telur mata atau ayam goreng Celup tepung.. perghh.. padu

Tumis dengan bawang putih, pecah telur, masuk nasik. Kacau2, letak perasa sikit. Siap

tapi saya pling suka nasi goreng ikan masin..so yummy..nyum3😋

sy suka tumbuk bawang merah, bawang putih,ikan bilis,cili padi

nasi goreng kicap ni bawang²

Nasi goreng banyak bahan

nsi goreng kg

Yang simple