Anda Penggemar Donut? Jom tengok recipe ni!

Resepi donut susu sering menjadi kesukaan anak-anak. Memandangkan ia sukar diperolehi, ibu-ibu boleh cuba buat di rumah kerana bahanya sangat mudah dan hasilnya SEDAP! Jom tengok recipe donut sedap di sini: https://my.theasianparent.com/resepi-donut-susu-gebu Kalau mommies dah cuba, jangan lupa kongsikan feedback bersama kami!

Anda Penggemar Donut? Jom tengok recipe ni!
5 Balas

Memang peminat donut. Doktor minta kawal makan 😅 sbb result gula dlm darah border.

Sedapnye

😍🥰

❤️

👍