Resepi Waffle Rangup Di Luar, Lembut Di Dalam, Berbaloi Buat Sendiri Lebih Puas & Sedap!

Penggemar Waffle! Jangan lepaskan peluang untuk mencuba resepi ini di hujung minggu nanti. Resepi waffle rangup di luar dan lembut di dalam menjadi kesukaan ramai terutamanya kanak-kanak. Lebih sedap jika hidang bersama aiskrim! Jom tengok resepi sedap di sini: https://my.theasianparent.com/resepi-waffle-rangup-mudah

Resepi Waffle Rangup Di Luar, Lembut Di Dalam, Berbaloi Buat Sendiri Lebih Puas & Sedap!
6 Balas

Sedapnya, nak kena kumpul duit beli waffle maker ni 😁

sedapnya tgk 😋

❤️

😋

save

👍