Drink

Redbull blhh minunm x??.. Stghh org ktaa xlehh minunm.. Sbb tajamm.. Skrg niee einaz dh 26 weeks dh.

6 Balas

Sy mase prgnant anak no 2 memag slalu minum redbull lg le kilang minuman sebelah opis sy je 😅 ramai y marah tp 2 y tekak sy nak.. Alhamdulillah bb xde pape n selamat d lahirkn n skarag dh 6 tahun umur die,cume bile nakal die datag suami ckap nilah gare2 trlebih minum redbull hyper semacam 🤣

4y ago

Kn.. 😂😂😂

Sbb soft drinks tinggi kandungan. Kalau ibu mengandung kena elak manis2 takut sangkut gdm. Kalau teringin just minum sikit shj.

jangan la minum. gula tinggi sayangku.

4y ago

Mmg Mneihh sguhhh.. Tp cdap... 😂😂

Manis btl tu nanti kencing manis o..

boleh je,tpi jgn selalu

Xyah la. 😅