Susu ibu mengandung

Hye mommies . Nak tanya , boleh ke gantikan susu ibu mengandung dengan minunm susu HL yang ada di pasaran tu? Tak boleh nak minum lah susu ibu mengandung tu 😢#firstbaby #bantusharing

6 Balas

Sama mcm saya..saya pun x boleh minum susu mengandung..minum je mesti muntah..jdi pening..x sedap badan.. So..saya dri awal mengndung minum susu HL..skrg dh 35w..still minum susu HL..

ESP Shaklee pon boleh sis 😁sekarang nie tengah ade promo september.. Set nie ade ESP + Vita C.. Berminat boleh whatsapp sye ye.. www.wasap.my/+60172875375/naksetpromo

Sy susu hl je boleh minum susu lain xboleh terima dek tekak 😂

Boleh je ganti susu HL tp HL manis.better farm fresh

Bole sis..sy minum hl je

amik farm fresh