Milk Booster

Any recoment product for milk booster?

9 Balas

Hai sis..saya cadangkam sis try organik milk booster d bawah..ramai ibu menyusu dapat hasil yg meriah..berminat boleh wasap sy www.wasap.my/601125404294/omb

u can try: 1) drink horlicks. 2) eat dairy products - cheese, drink milk. 3) eat dates 4) drink more water

Minyak kelapa dara ibu sis ,sy mnum sjak pregnant lg smpai skrg alhamdulillah mmg melimpah ruah susu ... wsp sy 01139107481

Hi mommy. Must have frequent demand from baby. Or pump. More demand, more milk.

My BF experiences when confinement til now my baby 6mo..drink papaya soup.good luck ya

5y ago

Ya betik muda.. Cara mentua sy msk, mcm msk sup ayam.simple sj.

Try susu Momma. Sbb sy consume susu Momma,berkesan 😊

kurma and kismiss blend then drink

minum lah susu Moeder

5y ago

ohh sis minum moeder tu banyak la susu sis juga?