Nippie Cream

Just received this. First time nak try. Is it working? I have like a slit crack on my nippie, sgt sakit ?

Nippie Cream
6 Balas

fuhh,,sakit nyee crack tu mcm lupa dahh branak lagi sakit ha,,sapu susu je area crack tu,,n skrg ni cuba pump n bagi baby guna bottle,,tp klau mommy boleh tahan sakit time dia latch tu,,its ok,,me is no😂, dahh baik crack tu then bg balik,,dont worry your bby takkan tolak punya

guna je susu badan tu juga , lepas menyusu sapu sikit susu tu kat area yang luka tu . masa seminggu lepas lahir tu pun saya punya puting luka luka sebab paksa pump , kalut sangat susu tak keluar . saya sapu susu tu elok je esok nya

can try buy cream nursing butter .... palmer's cocoa butter formula.....tak pedih & wangi...mesra for baby ...i use this, and terbaik,kerap letak or sapu susu bdn...:-) smga cpt sembuh,in sha Allah..

Sy guna air susu ja sis.. Letak air susu kat nipple bgi kering.. Kjp ja baik.. Sy dlu dua2 nipple crack sbb baby slh latch..

Saya cuba letak minyak habbatus sauda ... masa nk BF, lap2 sikit.. then letak balik minyak tu.. insyaallah cepat sembuh...

i letak minyak kelapa dara sis . alhamdulillah ok x sakit .