32week jalan jauh , skit pinggng kaki bngkk

Raya thun ni prtma kali raya dngn hsbnd dn mntua , tp cara raya dorg lain , smlm je dh 1 hri bjln hri ni nk p hmsty plk , prjlnn jauh dlm 3-4 jam x trmsuk jem lgi 😞 , mslhnya xde yg risaukn sy hsbnd pun x pduli pggng sy skit mcm nk pata pun dia tak ksah , mak mntua plk marah2 kata smua bnda dia yg kna atur , mmmm sy bru je msuk fmly dorg sy xtau mcm mne raya kt sini , dlu sy biasa raya kt sabah je blik kg naik flght rmh kluarga dkt2 😭 Ade tips tak hlngkn skit pinggng dn kaki bngkak ni

4 Balas

saya selalu tiap malam urut sikit, nak tidur kaki bg tinggi sikit alas ngan bantal, esoknya okay dah. tp akan jadi balik sbb banyak jalan, bnyak diri.