Due date

Rasa tak sabar pula nak bersalin. Balik2 tengok calendar hari due date. ?? hubby pun senyum jak tengok perangai wife dia.. ????? ada tak sini sama macam sy? ?? anak kedua pun excited macam baru dapat anak pertama????

2 Balas

ahahahhaha sama la sis. sis berapa week? dah tak kesah sakit ke apa yg sy tahu nk jumpa bby first🤭 hari ii duk tgk gambar scan baby sampaikan ambik kucing gendong buat macam bby😭😭

4y ago

Amin sis.. Tu la yg diharapkan semoga semua berjalan lancar😊

Sy nk msuk yg ke 3 ni pun excited sis.. ☺️

4y ago

Haha.. Kan.. Rasa tak sabar🤣🤣