39 weeks. Due date 6/2/23

Salam mommies. Ada tak yg sama due date dgn saya tapi tak bersalin lagi? Sedih sbb nurse kata sy sorg je yg tak bersalin lagi. Due date dkt dgn saya kebanyakkan dh bersalin. Sy first mom to be. Excited plus takut pun ada 😂

12 Balas

Saya lg la due harini 30/1 tak bersalin lagi . Takpe mommy jgn risau, ramai je senasib. Semoga dipermudahkan urusan mommy semua. Sy pon start harini dh kena ulang alik kk tiap hari 😆

1y ago

bila sis serah diri ??

saya dulu bersalin masa 40w4d. nurse saya pun rasanya naik penat dah tengok muka saya datang kk tiap minggu 🤣semoga selamat melahirkan baby nanti ye sis

mcm sy 5.1.23 ritu bersalin 2nd baby waktu 39w4d. xyh dengar ckp misi tu. rmi je yg masih tunggu masa. semoga urusan awak dipermudahkan❤️

sya due date 29/1/23.. harini dah 30/1/23 masih takda tanda pape lg 😣 4/2/23 kene serah diri , doakan semoga saya dapat bersalin sblm tarikh serah diri

sy due 4/2 sama jugak sis belum bersalin lgi ni , puas pujuk baby x nak kluar lgi 😅 chill2 dlu tido puas2 sbelum baby kita kluar, first mom jgk sy ni

6.2 lambat lagi.. takde ape tu. Akk dulu anak no2, lewat seminggu dari due. Anak no3, bersalin time due. Enjoy the process 🥰

Saya due 26/1 . Tapi sampai skrg belum bersalin lagi . 1hb dah kena serah diri. Doakan saya yeee

sy arini 40 week 2 days...kena serah diri 3/2, ni..puas dah pujuk bby...

1y ago

amin....

Sy 39w3d x de tanda tanda lg. Seronok baby duk dlm perot gamaknye

saya due 5/2..belum ada tanda lagi..baby xnak kluaq lagi