Puasa ketika hamil

Rasa tak larat nak puasa, tapi takut mak mertua marah. Semalam lepas berbuka pun saya tak larat, mak mertua cakap mcm mana nak ada anak kalau lembik mcm ni. Kadang terasa hati tapi kalau bgtahu suami, takut mental kita lagi tak boleh terima.

36 Balas

Aumak... Allah pun bagi kelonggaran pakai pe mak mentua buat camtu...hrp awk kuat n bersabar ye..

xbaik mil tu..die dulu tah kuat ke x...kite bukan tau...kiki..lain org lain bdn kan...

mest serba salah kn? xpe mkn je dlm bilik.. tyme bbuka mkn sme2..

rilek je sis Bukan mak mertua yg ngandung anak Kita 🫢

Kalau x larat berbuka je. Kandungan lgi penting

sama..baby berjoget time lapar