Sembelit (3rd Trimester)

Hai mommies...spe ad pengalaman kena sembelit masa mengandung? mcm mana ye nk mengatasinya? ....sy first mom,mggu ni kerap sembelit...air byk da minum,buah mcm2 da mkn...td sy p klinik swasta ,dkte bg ubt ni? ad yg pnh mkn x?...

Sembelit (3rd Trimester)
3 Balas

Saya makan lepas bersalin dalam pantang. Ada masalah sembelit. Masa mengandung takde masalah sembelit.

sy trimester ketiga sembelit jugak,sy start makan minyak kelapa dara 34w ,eh senang je nk membuang🤣

7mo ago

Saya ada beli, satu sudu sehari ya?

Sy pn ada msalah yg sama..tp doc bg sy syrup lactul..memg sng nk membuang mkn ubat tu