Harini cukup 40weeks tapi masih takde tanda Contraction ada tak yg macam Saya ? 🥺

Rasa sedih pun ada hmmmm

19 Balas

jgn sedih sis,blm smpai msa lagi tue baby nk kuar...semua nie kan urusan Allah,Dia ja yg tau bila baby kita nak lahir...ank sulung sy pn sy bersalin overdue 40mgu 2hri,mcm2 tips org bg sy buat...xjd apa,last kena induce ubat&drip...alhamdulillah ank sulung sy skrg 4thun dh,dan skrg sy tgah hamil ank kedua 32w..semoga Allah permudahkan urusan kita semua ibu2 hamil amin2...