32weeks,ok ke kerap tidur sebab rasa mengantuk sangat2,badan pun rasa letih sangat ??

Rasa ngantuk dan letih

9 Balas

Hehehe memang gitu sisss sy dari awal pregnant mmg mengantuk sentiasa..anak kedua x sempat tido even mengantuk sbb abang dia dok melasak

Normal je. Biasa la bila dah sarat, badan cepat letih. Bila dah letih mmg cepat mengantuk. Banyakkan berehat ye sis. Take care.

Tidurlah sis selagi masih berpeluang nak tidur puas2 ni, nanti dah lahir baby tak tahu lagi boleh tidur berapa jam sehari🤣

normal jer sis tapi masa dlm trimester k³ kita d galakkan banyk bergerak untuk memudahkan persalinan nnt

sya hri tu pon mcm tu gak.. naik 36w ke atas.. bdn jdi xlarat sgt2 dan stiap masa mngantok. 🤣🤣

hihihi sy 14w keje tidooo je hahaha allahuakhbar sabojele nk pakse dri mandi sume haahha

normal