kurus masa pregnant

rasa mcm mkin ringan bdn sejak pregnant niy.. mabuk lost 7 kg. jaga mkn sbb gdm turun lg 2kg.. kerja turun lg berat.. smpai org tegur. dr ckp xda masalh berat turun yg penting baby sihat. 31/3/2020 kita dah kene buat details scan.. 16 week sbb bnyak sgt mkn ubat

1 Balas

Samalah.gdm n kurus gila mse ngndung. Kita ni 9bulan alahan. 7bulan prtama pling mggila..tp drop truk berat smpai 10kg msa ngndung 3bulan.kua msuk hospital msuk air brbotol2..sabarlah ok..syukur anak kluar sihat..doa byk2.. Ubat jgn skip..lps brsalin ha bdn xnk naik2.cm anak dara dah..nak2 bby fl bf..