Apakah yang anda rasakan semenjak berlakunya pandemik ini?
Voice your Opinion
Risau
Stress
Kegelisahan
Menurungan

2336 respon

19 Balas

risau. sbb tak tahu berapa lama lgi nak kena kurung dlm rumah. then lg berapa bulan je nak bersalin. tringin sangat nak husb teman. tpi apakan daya. mampu hosp krajaan je, so kena ikut keadaan skrg. mcm2 lg yg difikirkan.

3y ago

kann sma la kite ..lagi stress tgk angka yg kdg naik kadg turun ntah bile kesudahan nye pon xtau ...dah la anak first teringin sbrnya husben teman tapi tula ..tula mslh nye..cari barg baby pon xdk mood cari dlm online xdpt kepuasan lngsung ..

Risau. 😔 sebab tengah preggy anak first. Tak tau keadaan hospital nanti macam mane. I mean first timer, risau takde orang yang boleh temankan lepas deliver tu. 😔

risau..lg 3 bulan lg ank ada chckup..tu pn tgh pk nk bwk pi ke x..sbb dgn keadaan skrng kes makin tggi nk bwk ank pn rs sush hti...emm.. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Risau moga dijauhkan daripada penyakitkan yang memudaratkan Aamiin #TAPactiveusers

risau..smga dijauhkan dri penyakit covid19...aminn..

Risau sikit je #TAPsupermoms #TAPactiveusers

semua ada kecuali menurungan tu...

Stress sebab pkp kena keje

rileks tenang. hurray

Usaha,doa,tawakkal