cerita hati

rasa berdebar sbb td p scan utk kali 2...still x npk baby.. just kantung je... mula2 pon x npk... td pon x npk.. die kate kecik sgt... x tally ngn period akhir sy... septutnya 15 mgu dh.. tp ni kecik mcm baru je 2 3 mgu...jdi doktor suh mai sebulan ag utk scan... klu kecik mcm tu jugak.. mkna janin x jdi... Allah haii..hati td rasa berdebo... mula2 senyum nk tgk baby.. bila dktor kate mcm tu... dri dlm keta smpi ke umah... nk senyum pon xleh.... ada x ibu2 mcm ni... moga2 baby sy dlm perut ni sihat je...

2 Balas

Stay strong sis..banyakkan doa semoga diberi rezeki..stay positive too..