cerita hati

rasa berdebar sbb td p scan utk kali 2...still x npk baby.. just kantung je... mula2 pon x npk... td pon x npk.. die kate kecik sgt... x tally ngn period akhir sy... septutnya 15 mgu dh.. tp ni kecik mcm baru je 2 3 mgu...jdi doktor suh mai sebulan ag utk scan... klu kecik mcm tu jugak.. mkna janin x jdi... Allah haii..hati td rasa berdebo... mula2 senyum nk tgk baby.. bila dktor kate mcm tu... dri dlm keta smpi ke umah... nk senyum pon xleh.... ada x ibu2 mcm ni... moga2 baby sy dlm perut ni sihat je...

2 Balas

sbar sis..postfe je..in shaa Allah nnt nmpk..sy pown cmtu gk mula2 scan tk nmpk klau ikut dgn last piriod sy dh 2bln lbih..tp first scan tk nmpk..doc sruh dtg lg 2mnggu if tk nmpk jgk kna amik drh utk tau ngndng ke tk..tp alhamdulillah second scan tu sy p nmpk kntung dan tgok dnyutan jntung bby..skrg sy dh 8w3d..mudah2an selamat smyanya yer

Stay strong sis..banyakkan doa semoga diberi rezeki..stay positive too..