Adakah anda bercadang untuk hamil lagi jika tiada masalah kewangan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4581 respon

19 Balas

Nak ramai anak tapi ada masalah kesihatan.. Alhamdulillah ada satu pun. InsyaAllah jaga baik2 👶🏻

Ya, tapi akan buat perancangan keluarga dulu supaya anak 1st yg baru umur 5 bulan, dapat besar dulu.

Alhamdulillah sorang cukup. Kalau kewangan mengizinkan InshaAllah tambah sorang je hehe

No more. Umur dh 35..br je bersalin anak yg ke5 27/6 hr tu.. Lagipun ada mslh kesihatan

Sedang hamil dan berharap ini yang last, umur pun dah tak mengizinkan😌

tidak..tunggu anak besar dulu baru merancang..sebab bersalin czer

insya allah..plan nak ada 2 org anak..skrg baru preggy ank 1st..

Baru lepas bersalin 2 hari lepas. Tak nak bersalin dah😂😂

Wallahu'alam. Sedang hamil ni. I reserved my comment.

Tidak... Nk ikat.. Wlaupn umur sy 33thun. Sb nk dh 7