Kini Tiada Lagi Masalah Rambut Nipis dengan Mama's Choice! 😍

Rambut Si Manja tak kunjung lebat walaupun sudah lebih 6 bulan? 😫 Jangan risau, Ma! Mama's Choice Baby Hair Vitamin Lotion kan ada 🤗 Dirumus dengan Aloe Vera organik, Chamomile, Candlenut & Sweet Almond semulajadi yang mampu menguatkan akar rambut, merangsang pertumbuhan rambut, melembapkan & melindungi kulit kepala bayi daripada kekeringan atau berkuping. 😍 Berminat untuk mencuba? Klik link dibawah! Jangan lupa guna kod baucar di Checkout page, okay! 👇 https://bit.ly/3CSa8UK

Kini Tiada Lagi Masalah Rambut Nipis dengan Mama's Choice! 😍
9 Balas

mmg ade beli yg ni jgk .mklmlah sejak lahir baby sya x der rambut. alhamdulillah slps gune ni..rmbut dh tmbuh ckit2 ni pn blm cukur lagi rmbutnyer..InshaAllah lpas raya cukur 🤭

rambut baby alhamdullilah ❤️ lebat dah baru usia 5 bulan lebih... rambutnye makin lebat lepas pakai ni👍

r is t f and she has trtr

😍 bau vitamin lotion pun wangi

Bagus sangat2 recommend

👍

👌🏽

👍🏻

👍