Hero #1 untuk Atasi Masalah Rambut Si Kecil! 🥰

Tahukah Mama Mama's Choice Baby Hair Vitamin Lotion ini bukan sahaja mampu lebatkan rambut tau 🤔 Jika Si Kecil ada masalah kulit kepala yang kering sehingga berkuping pun boleh dirawat dengan losyen rambut ni 🥰 Paling best sekali, losyen rambut bayi ini tidak mengandungi bahan toksin yang berbahaya menjadikannya selamat digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ✅ Mama tak perlu risau dengan tesktur losyen rambut ini sebab ianya menggunakan formulasi yang sangat ringan dan mudah menyerap! Jadi ianya tidak akan menyumbatkan akar rambut atau pori pada kulit kepala Si Manja anda 💛 Jom klik link dibawah untuk membeli! Jangan lupa guna baucar okay! 💁🏻‍♀️ https://bit.ly/44YzQTt

Hero #1 untuk Atasi Masalah Rambut Si Kecil! 🥰
5 Balas

Ada mummy experience rambut baby 2 tahun ...mudah rapuh putus tak?

Tidak berminyak. 👍🏻

👌🏻

👍🏻