😥 Rambut Si Manja Tumbuh Tak Rata & Bertompok?

😫 Alamak! Si kecil cukur bantal kemudian rambut tumbuh dengan tidak sekata atau bertompok? Ini solusinya, Mama! Dipercayai mampu melebatkan dan melembutkan rambut bayi seawal 7 hari penggunaan, Mama's Choice Baby Hair Vitamin Lotion ini diperbuat dengan bahan aktif semulajadi dan organik menjadikannya selamat untuk kulit kepala bayi yang sensitif! 🤗 Mama tidak perlu risau kerana kandungan minyak rambut ini bebas dari paraben, alkohol, silikon dan toksin yang berbahaya. 🌿 Klik link dibawah untuk membeli, ya! 👇 https://bit.ly/3vVJBSG

😥 Rambut Si Manja Tumbuh Tak Rata & Bertompok?
2 Balas

👍🏻 produk yang tidak terlalu berminyak. Tq theAsianparent dan Mamas choice 😍

👍🏻