Selepas bersalin, adakah rambut anda gugur lebih teruk?

Voice your Opinion
Ya, lebih teruk dari sebelum bersalin
Sama sahaja sebelum dan selepas bersalin
Tidak, gugur berkurangan

576 respon

18 Balas

masa mengandung lagsung tak gugur best betui masa tuh ,bila da bersalin banyak nya gugur jd saya try pakai pristine shampoo dan nourishing shampoo ,QV brand ad la kurg dn xbyk gugur 😂

4mo ago

hi hehe. wahhh bestnyaaa sis pakai shampoo apa? share boleh? sy pening tengok rambut sy sekali tarik banyak betul gugurnya tu. 🥲

lepas bersalin rambut teruk gila gugur..dah tukar2 shampoo, tpi still sama..tiap kali sisir rambut rasa down je..huhu..skrg anak dah setahun plus, still gugur..xtau nak buat apa..😅

teruk sangat,Sampai husband Tanya..katanya nie gugur rambut sebab bersalin ke atau Ada sakit pape..siap ajak g klinik check up😂

sblm bsalin rambut elok xgugur, lpas brp mggu bsalin, bila shmpoo je rmbut yg gugur tu rsa mcm botak kpala.. Allahu 😭

anak start bubbling trus rambut gugur terok sngt..ntah la ad kaitan ke tak tapi rmbut mmng terok sngt gugurnya

Teruk sgt sampai botak sikit dah lepastu tukar shampoo pakai shampoo baby. Baru lah nampak tumbuh sikit 😭

teruk wek. rasa cm nak pergi saloon nak pendekkan rambut cuma xde masa je. busy urus anak 😌

da pendekkan pon still gugur banyak xkn nak botakkn pulak🤧

Ya pada bulan ke 4 selepas bersalin.. Sekarang dah kembali lebat :)

sama2 la dah Mula gugur terpaksa potong pendek..takut masuk mulut anak