Niat puasa dan berpuasa

Ramai yang post tanya pasal puasa boleh ke tak , take note ibu² yeee . Kita wajib niat puasaa dan bangun sahur dan cuba puasaa. Incase pukul 8pagi dah xleh nk go on, baru berbuka. Jangan ambil mudah yee. Xbaik yee. Boleh google atau youtube bende ni

14 Balas

Terima kasih. insya-Allah saya cube puase nanti... pregnant 16weeks5days.. 😇 harap dapat la sebulan penuh. 🤭

2y ago

insya-Allah sy cube nnt...😁 betul xpose nie kerap lapar dan paling ketara dahaga betull... nak minum je... 😅 semoga urusan awk dipermudahkan jugak.. 😘