baju raya

Ramai ke raya ni yg berkain batik macm sy jgk...hihihihi...tgl dua buln je lgi due..huhu berdebarnyee

63 Balas

Sama laa saya.. Ank pertama dah berumur 11 tahun akhir nya dengan izin allah dapat gak rezeki untuk merasa kali kedua untuk mengandung..in sha allah tarih bersalin 12.05..rya tahun nie tema kain batik laa jugak..

Saya mungkin dapat berbaju raya tp pantang blm.habis lg msa tu.. Huhuu.. Dpt bjalan pn jd la klo x dpt mkn rendang n ayam masak merah msa raya.. Kuih muih tu.. Dpt tgk pn boleh.. Huhuuu.. Cubaan

Sy last year ry berkain batik..😂😂✌beraya d hsptl... Sbbnye ank lahir 30ramadhan..esoknye dh ry.. maka berjemaah ry d hsptl 🤣🤣3hri admit... Ank stay nicu 17hri..

Saya xdapat berkebaya jaa tahun ni....hahahha...plan nk kebaya batik dgn huby...tapi si comel dtg 🤣🥰...so....berjubah sahaja🤣🤣🤣

Saya ank keempat 🙋‍♀️ insyaallah 12/5 Anak 2nd pon masa raya berpantang. So tahun ni xda plan nk cri baju raya.huhu

🙋1st day raya, xkan nak berkain batik pulak kan, Mestilah pakai baju Raya, carilah yg longgar sikit sng nak nyusukan baby 😁

4y ago

Betul. Heheh pakai baju kurung xpe. Yg penting mst ada zip kat dada.

Ada sis. Sama la kita. Tak beraya la tahun ni 😂 tapi takpa ada baby yang comel boleh ubatkan sedih tak beraya 🤣

Ank first dlu pun pantang masa raya tp saya tetap pakai baju raya hehe..yg 3rd ni pun kena pantang hari raya juga..

Sy due bulan puasa.. tp tine pantang mmg smpi raya laa 😅😅.. bz ni sbb kena prepare 2 perkara 😅😅😅😅

Sama la..tema kain batik jgk. Due sblm puasa.kalau baby nak kluar awal dpt la ibu melaram baju cantik2 nti. 😂