First Time Buka Buku Pink, Nangis tunggu Doctor.

Ramai kata nurse KK ni garunk garunk. Tapi alhamdulillah rezeki saya, baik baik je semua sampailah part kena jumpa Dr. Nurse suruh tunggu nanti Dr panggil nama, kita pon tunggu jelah. Sejam lebih gitu, kita pon pelik napa lambat sangat. Kita gi usya bilik, dalam tu ada la 3 org Dr dan salah sorang tu (Dr laki) kata nanti nama akan dipanggil. Serius nangis tak berlagu sbb lapar dan rasa dipalau. Nasib kita pakai mask 😩 Finally nama dipanggil. Dr pon cakap "saya tunggu awak 😂, banyak kali panggil no giliran awak, mana no giliran awak?" (Btw Dr kita perempuan) Kita pon macam..LAHh ?!! Panggil no giliran bukannya nama !?!? Eloklah no giliran pulak org makmal ambik. Nurse dgn Dr laki tu pulak ckp panggil nama 😃🔥 Kalau tau, dah smooth je urusan buku pink 😃🔥 Pengajarannya pegang jelah no giliran tu sampai sudah urusan 😃🔥 Abis urusan baru buang 🔥🔥🔥

1 Balas

kk tempat sy pun sama, kadang panggil nombor, kadang panggil nama. mmg tiap kali pergi kena simpan nombor tu, dah settle semua baru buang.

4d ago

Memang kita pegang ja nomber tu next appointment nanti😭 Tak pasal² suami jdi mangsa sesi luahan sepanjang perjalanan balik rumah 🤣