Rakan-rakan yang bujang masih ajak anda berjumpa?
Voice your Opinion
Ya, sudah tentu!
Tidak, mereka rasa janggal setelah saya berkahwin.
Tidak, mereka rasa saya terlalu sibuk jaga anak!
Kadangkala, tapi saya pula yang sibuk dengan keluarga.

5979 respon

26 Balas

ary 2 msa kwn rpat msih bujang mng ade ajk lepak2 sntai2. .tp sye plak xberkesmptn. .ank msty kne ade..😆. .skng kwn baek pon da ade ank 😆

mereka semua dh x hubungi saya dh.masing-masing dh ada keluarga sendiri and mereka semua dh lupa saya

Nak juga join sahabat2 keluar,tetapi disebabkan ada sibongsu jadi jarang berkumpul,utamakan keluarga

Semua kwn dah beranak pinak..jarang dah nak berjumpa..masing² sibuk uruskan keluarga masing²..😌

Tapi since pkpb dkt sabah semua cancel... Smg ada rezeki bjumpa lagi dgn teman2.. #TAPSupermoms

Lps kawen saya rasa sunyi hilang kawan.. Alasan dorg sbb saya da kawen xnk kacau 😞

yg dah kawen beranak pun ajak jugak. tp duk jauh jarang boleh jumpa kwn2 😅

saya xde kawan ..😂 hbis je skolah smua buat hal sndri ..

tapi kadang-kadang mereka rasa macam nak selesa untuk ajak.

Xde kwn bujang dh.. kebyakan dh kawin 😅