kehilangan

rafieq ank mmy ngan ddy.. mmy sygkn rafieq???? mmy xsmpat nk pelukk cium kmu syg?? mmy mintak maaf?? allah kembalikan ank ku.. ak rindu diaa?? mmy smpat kndung kamu 6bulan lbih je .. minggu depan da due kamu sygg..mne mmy nk cari kekuatan????????

22 Balas

Tahziah dan semoga tabah ye sis...

5y ago

tq sis ..amiin

semoga kuat mommy 💪🏽

5y ago

tq sis. hope macam tu laa mmy

Takziah...byk2 bersabar..

Takziah..mg sis kuat.

Salam takziah sis..

Salam takziah sis

takziah sis..

Takziah

:(

Semoga kuat tempuhi dugaan Allah ni sis.. Be positve, pasti ade hikmah Allah untuk kita.. Saya pun pernah keguguran tahun lepas.. Mmg sedih, tp bila fikir Allah tu lg syg kt baby dan pasti anak tu akan tarik kita ke syurga In shaa Allah.. Same2 kita kuat yerr..

5y ago

Mohon bnyk bersabar yerr.. Dan teros kuat.. Moga ade rezeki tuk pregnant lg lepas ni.. In shaa Allah.. Jge kesihatan n diri yg penting.. 🤗 (hug)