Sangkut GDM sudah

Rabu minum air gula. Hari ni result kuar nusre bagitahu sangkut. Isnin kena BSP dah. Ibu2 ada,sangkut GDM tak? 13 weeks. Sebelum minum 5.0 Selepas minum 8.0

Sangkut GDM sudah
40 Balas

Sama.. Masa 16 weeks.. Skarang dah 28 weeks kena sebulan sekali je.. Jaga pemakanan.. Kalau ok nnti diorg jarakkan buat bsp tu..

2y ago

Sy buat x ad merah pun tp sruh buat staip 2 Mggu adoi

sama la.. sy pon sma.. jgn down & stress je.. jga pmakanan je. Insha Allah semua bcaan akn kmbali normal..

saya pn sangkut gdm masa dpt thu dri 11 weeks...nurse suruh mai 31 ni minum air gula.....hrp ok la smua...

saya pon sangkut gdm..sebelum minum 5.3 lepas minum air gula 5.0 je..pelik kan? ke normal mcm tu

2y ago

Ya plik biasa org amk slepas kn

Sy pon gdm gak lpas mnum air gula. Awal2 sedih, tp pkir positf je. Jga pemakann je lpas ni

Sme la sy dlu sgkut.. Ad gdm smsa mgndung... Mmg kne amik bsp smpi due #TAPSupermoms

Buat msa ni blm sangkut lgi la..msa 13mggu minum air gula..sblm mnum 4.5 slpas mnum 6.8

2y ago

Dia smpi 7 ke br sngkut

Sy pun gdm jgk.. Lps mnm air gula naik 11.+.sekarang 2 minggu sekali buat bsp..

saya pun ada Gdm. skg on BSP.. paling tggi bacaa gula smsa BSP 5.2mmol

saya pun ada gdm. masa 9 weeks. awal detect. 😂