Puting Tiruan

Puting Tiruan digalakkan ke.. Untuk manage baby menangis..

5 Balas

Takda masalah..insya Allah..anak2 sy semua dari lahir sy bagi utk soothing..yes..baby akan calm..mmg masa newborn..ada anak sy yg refuse puting masa awal2..tpi sy sabar ajar dia..hehe..akhirnya dh boleh trime..baby agk tenang..jadi sy senang nk buat keje rumh serta uruskn anak2 yg lain..tapi terpulang pd cara masing2..😆👍

macam anak saya dye tolak puting tiruan . puas ajar dye taknak. dikunyah je puting tu 😂

Boleh jer m sis, tp make sure dlu sbb ap baby nangis2.

Boleh..tp kena cek jugak baby ngis sbb ap? 😅

Boleh je sis