puting tiruan @ cucut @ puting babau

siapa ada pengalaman bagi anak guna puting tiruan? is it okay? my mom mau bagi anak guna puting tiruan dengan alasan baby x nyenyak tidur..lagi satu baby mau sentiasa melekat d badan...

1 Balas

saya bg anak saya puting sbb sejak keluar perut mmg dia isap jari + suka gonggong susu badan sampai terlena. so far okay je.

5y ago

kalau nak beli, beli yg orthodontist punya. saya beli yg avent punya rm28 dpt 2. lagipun pakai bila perlu saja. kadang2 lepas dah deep sleep, baby saya akan luah puting tu.