Pacifier Puting Kosong

Hi . Puting kosong yg mne okay ye ? Sy dh cuba bg baby puting kosong brand pureen & nuk . Dua2 dia xnak , dia hisap kjp lpstu keluarkan balik . Tu mksud nye dia x suka puting tu kn ?

12 Balas

anak saya masa kecik pon saya try bg puting sbb susah nak tido, asyik merengek je. sbb xnak guna buai, try puting. asyik luahhh je. last2 xbg da puting. saya bedung kemas2, bukak white noise, lena dia tido. lega. tp ibu ayah la kene tahan telinga dengar white noise tiap malam 😂