Pacifier Puting Kosong

Hi . Puting kosong yg mne okay ye ? Sy dh cuba bg baby puting kosong brand pureen & nuk . Dua2 dia xnak , dia hisap kjp lpstu keluarkan balik . Tu mksud nye dia x suka puting tu kn ?

12 Balas

sy bg jenama nuk yg orthodontist dlu sis... anak hisap jugak smpai trtdo dia luahkn sndri... xde Lak ketagih smpai kena hisap je... mse nk tdo je lps dh myusu knyg2 kalau x mmg dia xnak lps lah mak dia xboleh nk bertungku pun kalaunikut peel dia 🤣