puting kopek

Puting kopek ape yang lebih kurang mcm puting ibu..my daughter skrg nk ngempeng je walaupun baru lepas nyusu....dia just nk kan ada benda like nipple dlm mulut dia...tak dapat dia melaung sekuat hati. Baru 20 hari...haihh la anak

3 Balas

Comelnye. Haha.. Geram plak dgr.. Dia nak melekat dgn ibu je la tu..

5y ago

Tula tu...kadang smpai kebas2 kaki layankan dia...lepas nyusu nk ngempeng pulak...ngempeng bkn sekejap..kdg smpaib2 3 jam dh mcm nk nyusu lg je. 😂😂