Puting tak timbul

Salam ibu ibu . Mcm mne cara nk timbul kan puting kopek ni ye . Risau la nnti baby lahir jadi bengkak susu ke ape . Bantu saya ibu ibu skng sye mengandung 7bulan##pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

hi awak, boleh guna nipple puller atau shringe utk timbulkan nipple awak. stu lagi keadah boleh guna teknik sandwich semasa menyusukn baby awak

2y ago

boleh gunakan masa awal kelahiran baby awak nnt. ☺️. bila siap2 pon boleh utk persediaan. bawak masa nk bersalin. kalau dh masok ward minta misi tunjuk cara nak guna. ada satu lagi kaedah misi guna adalah guna shringe

Try cari nipple puller. Standby nipple shield.