Puting Payudara bernanah

Assalam semua. Saya sha. Dah 37w. Skrg ni dalam masa 2minggu ni puting payudara saya bernanah. Saya mmg ada eczema. Masa pregnant ni lagi teruk. So, kekadang dkt payudara saya gatal. Cuma bila check dkt sekeliling puting dia ada kesan nanah. Dia bukan nanah yg naik sebiji-biji tu. Tapi, dia macan kopeng yg bernanah. Bila kita kopek kopeng tu. Puting tu seakan basah. Mcm tak heal sepenuhnya kulit kita. Dkt kopeng tu mmg ada warna nanah. Bila picit puting tak sakit lah. Anyone pernah kena?

4 Balas

Saya baru kena dalam minggu ini. Boleh saya tahu selalu nak heal makan masa dlm berapa lama ya. Saya dah jumpa doc. Doc bgtau seminggu jgk

Awk boleh cuba susu rizqi mamadil. InsyAllah solution terbaik utk kulit eczema awak. Sy dh cuba cuma sy tk jual . Cari agent mamadil

maybe bukan nanah... kalau nanah mesti sakit sis...

Sis dh g jmpe doc tuk dptkn rawatan?