puting kopek

Puting kopek ape yang lebih kurang mcm puting ibu..my daughter skrg nk ngempeng je walaupun baru lepas nyusu....dia just nk kan ada benda like nipple dlm mulut dia...tak dapat dia melaung sekuat hati. Baru 20 hari...haihh la anak

3 Balas

alaaaaa❤️❤️❤️ tomeynyee... dia nak bau Mommy diaaaaaa❤️❤️❤️kalau sis suri rumah..layan kan je ... nntkan bila dia dah ningkat ke bayi 4 bulan keatas.. dia dah makin kurang ngempeng... 😂😂.. baby saya dh 5 bulan lebih. Dulu masa newborn sama la mcm baby awak suke ngempeng... dah 4 bulan keatas camtu dh kurang sebab dia dh start explore kan🤤... takpe wak... layankan je.. baby nak mommy nya berada dekat dengan nya.. 😍