Hello, ada tak bayi mcm ni, pusat dia kdang berdarah tpi tak lah banyak, mungkin sebb pampers?

Pusat bayi

1 Balas

tali pusat bby dah tanggal tak sis? kalau belum jaga baik² ye. takut jangkitan kuman ke apa. pastikan cuci guna ubat yg doctor bekalkan. kalau nampak tali pusat tu macam nak tanggal,walau dah tinggal macam sehelai benang,biarkan je. jangan tarik². bahaya. ada bagi tau nurse yg datang rumah tak? kalau berterusan sebaiknya bawak ke hospital. risau pulak saya..