lendir berdarah pada kemaluan bayi perempuan

bayi perempuan saya berusia 4 hari, normal ke ada darah sikit-sikit mcm ni? kali ke 2 salin pampers pun ada..risau pulak

lendir berdarah pada kemaluan bayi perempuan
6 Balas

normal..kalo baby girl,normal je,Kira period la tue,hormon estrogen teransang dari ibu Masa kehamilan utk membina lapisan rahim bayi😄 so lepas bersalin,bayi xdpt hormon estrogen.maka ada 'breakdown' sekejap di Mana rahim akan merembeskan sedikit darah.ibu xpaya risau.kecuali pendarahan yg teruk,ibu kena jmpa doc.

2y ago

Normal ke sis , ada darah baby sy baru keluar ward hrini sy tukar lampin ada lendir darah menangis sy risau....

anak saya pertama pun mcm begitu juga tapi nda lama .. dalam beberapa hari dia hilang juga

apa pun kalau still kuar darah...better tanya nurse @ doc.... semoga baik2 saja

Dia taklama punn. Macam baby saya, daha dua tiga hari jaa, lepas tu okay dahh.

Normal sis. Saya dah confirmkan dengan doktor. ☺️

2y ago

2-3 Hari je sis

sebab apa kelua darah macam tu ? normal ke mcm tu puan2..