songsang

Punca songsang ni kenapa ye. ??

6 Balas

Dye sronk brenang la mommy. .😁🤭. .ttba stu msa ruang jd smpit. .2 yg tstop 1 tmpt. .bkn bby ska2 nk sonsang .heheh

sbb baby berpusing .. kdng ada baby yg x pusing balik .. tu sbb songsang .. banyakkan sujud dan naik turun tangga😁

X da sebab n punca sis.. mmg dah bby suka posisi mcm tu. Try google cara untuk bagi bby pusing

Slagi ada ruang baby akan berpusing.... Lau bebtol da smpai bulan due.. Byk kn bersujud...

baby kan berpusing 💕

bnykkn bsujud